Adblock Plus voor Android

Adblock Plus voor Android

Mobiele waakhond voor digitale advertenties

Adblock Plus verwijdert vervuiling van webpagina's én apps. De gratis applicatie poetst vervelende advertenties, banners en pop-ups weg, zodat je snel en vrij van irritaties je Android-telefoon gebruikt.Voor de pc is het al jaren een begrip, maar...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Websites laden sneller
  • Geen virtuele vervuiling
  • Blokkeert ook app-reclame

TEGEN

  • Werkt alleen via WiFi
  • Adblock-icoon altijd in bovenbalk
  • Herkent niet elke advertentie

Goed
7

Adblock Plus verwijdert vervuiling van webpagina's én apps. De gratis applicatie poetst vervelende advertenties, banners en pop-ups weg, zodat je snel en vrij van irritaties je Android-telefoon gebruikt.

Voor de pc is het al jaren een begrip, maar Adblock Plus maakt nu ook de sprong naar je mobiel. De app nestelt zich in je Android-systeem en maakt korte metten met internetreclame en app-advertenties. Adblock Plus werkt niet alleen met de standaardbrowser van Android, maar ondersteunt ook Google Chrome en Firefox.

Werken met Adblock Plus is een fluitje van een cent. De app doet een suggestie voor een zogenaamd abonnement genaamd DutchAdblockList+Easylist, wat in feite een reeks gegevens van websites en online reclames is. Daarna hoef je niet meer om te kijken naar Adblock Plus, want de app doet zijn werk op de achtergrond.

Omdat je mobiele telefoon geen overbodige advertenties meer hoeft in te laden, gaat surfen met Adblock Plus een stukje sneller. Dat klinkt uiteraard ideaal voor onderweg, als je het internet afstruint met een gammele 3G-verbinding. Niets is minder waar; Adblock Plus werkt helaas alleen via WiFi, tenzij je je Android hebt geroot.

Adblock Plus is de Nee/Nee-sticker op je Android-telefoon. De app blokkeert de meeste digitale reclame op websites en in apps, mits je bent verbonden met een draadloos netwerk.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Adblock Plus voor Android

Download

Adblock Plus voor Android 1.3.0.366

Beoordelingen about Adblock Plus voor Android

Promotie×